Contact

CONTACT ONS

WE HOREN GRAAG VAN U

Heeft U na het zien van onze informatie toch nog vragen gekregen of wilt U een eerlijk en proffesioneel advies over een ontwerp dat U in Uw hoofd heeft, neem dan contact op met ons formulier en we proberen zo spoedig mogelijk U vraag te beantwoorden

 

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om informatie op onze site zo actueel mogelijk te houden, maar onze kostbare tijd steken wij liever in Uw projecten zodat deze de aandacht krijgen die ze verdienen!


ONTMOET ONS TEAM

HET TECHNISCH HART ACHTER ONZE CREATIES

.

 

ERIC KEULEN

Directeur/Eigenaar

BAUKJE MENTEN

Onze webdesiner

LOCATIE BEDRIJF

OVERBROEK 38, GRONSVELD

 

Gemeente Eijsden-Margraten, midden in de natuur van Zuid-Limburg. Vanuit Maastricht Afslag 56, St.Geertruid-Gronsveld, eerste weg rechts, eerste links, kruispunt over en na 500 meter vin U ons aan de rechterzijde.

BEL ONS

+31 (0) 43 364 6555

 

Zit U verlegen om directe informatie of heeft een prangende vraag, schroom dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij doen ons uiterste best U van de juiste informatie te voorzien!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Q. WAAR IS JULLIE BEDRIJF GEVESTIGD.

 

A. Om goed bereikbaar te zijn hebben we gekozen voor een kleine locatie op het bedrijventerrein nabij de A2 in Gronsveld. Ons adres is; Overbroek 38, 6247EN te Gronsveld. Op enkele meters van de afrit Gronsveld zij we te bezoeken op afspraak.

 

Q. HOE GROOT IS JULLIE ONDERNEMING.

 

A. Wij zijn een zogenaamd éénmansbedrijf, door klein in te zetten op grote projecten is het mogelijk om op Uw wensen in te gaan zodat er een uniek product ontstaat. Er zullen dus nooit twee dezelfde ontwerpen worden gemaakt. (spreekwoordelijk, U kunt natuurlijk altijd exclusief twee dezelfde kastjes bv laten maken!)

 

 

Overbroek 38, 6247 EN Gronsveld